Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1.452 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(.)
 
m
<div style="border:2px solid #f3e4f2; background-color:#ffffff; font-size:95%; margin-bottom : 1em; padding: 5px;">'''Bagéa, Lur!''' [[Wikipédia:Wilujeng sumping|Wilujeng sumping]] di komunitas '''[[Wikipédia]]''', hususna Wikipédia édisi [[Basa Sunda]].
Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca [[Pamaké:{{PAGENAME}}|pamaké {{PAGENAME}}]] ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.
 
Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :
:*[[Wikipédia:Pitulung|Pitulung]], atanapi mangga tingalan [[Wikipédia:NLD|nu loba ditanyakeun]] (sanajan can lengkep) ngeunaan ramatloka ieu.
:*upami sadérék nembéan di Wikipédia ieu, mangga tingali cara maké di [[Wikipedia:Kursus kilat|Kursus kilat]] jeung [[Wikipedia:Cara nyieun artikel|Cara nyieun artikel]]
:*Nanyakeun atawa méré usul ngeunaan Wikipédia ieu di '''''[[Wikipedia:Sawala|Sawala]]'''''.
:*Pigunakeun '''[[Wikipédia:Kotrétan|Kotrétan]]''' pikeun nyobaan ngédit.
 
Pikeun '''nanda tangan''' dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik &#126;&#126;&#126;&#126; (opat kali tanda gelombang/''tilde'').
{|width="100%"
|align="right"|'''[[Wikipedia:Babel/su-0|Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?]]'''
|}
 
<font color="2B7A2B">[[User:Irwangatot|° kang iwan °]]</font> <font size="4">[[User talk:Irwangatot|<span class="Unicode">&#9997;</span>]]</font> 07:52, 18 Séptémber 2011 (UTC)
</div><br/>
 
'''Ngobrol Atuh'''
12.294

éditan

Menu navigasi