Béda révisi "Katus"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
29 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
{{Dipaké}}
[[Gambar:Stenocereus pruinosus.jpg|thumb|Katus]]
'''Katus''' asalna tina basa [[Yunani]] nya éta ''kaktos'', artina tutuwuhan anu cucukan. ''Linneaus'', ahli botani anu nyieun klasifikasi tutuwuhan katus asup kana kelompok tutuwuhan anu cucukan atawa ''Cactaceae''. <ref name="katus"> [http://www.bangfad.com/search/klasifikasi-kaktus Kaktus] </ref> Katus nya éta ngaran tutuwuhan anu ka asup ''famili Cactaceae''.<ref name="sumber"> [http://id.shvoong.com/lifestyle/home-and-garden/2060105-kaktus-tanaman-penangkal-santet/ Kaktus, Tanaman Penangkal SANTET] (Dicutat tanggal 31 Oktober 2011) </ref>
 
=='''Asal Usul'''==
Pamaké anonim

Menu navigasi