Huta Bara, Sosopan, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Huta Bara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanSosopan

Huta Bara nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sosopan, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sosopan, Padang Lawas


Gnome-home.svg