Huta Bargot Dolok, Huta Bargot, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Huta Bargot Dolok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanHuta Bargot

Huta Bargot Dolok nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huta Bargot, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Huta Bargot, Mandailing Natal


Gnome-home.svg