Huta Bargot Setia, Huta Bargot, Mandailing Natal

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Huta Bargot Setia
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanHuta Bargot

Huta Bargot Setia nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huta Bargot, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Huta Bargot, Mandailing Natal


Gnome-home.svg