Huta Godang Muda, Siabu, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Huta Godang Muda
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanSiabu

Huta Godang Muda nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Siabu, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Siabu, Mandailing Natal


Gnome-home.svg