Huta Julu, Pakantan, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Huta Julu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanPakantan

Huta Julu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pakantan, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pakantan, Mandailing Natal


Gnome-home.svg