Huta Pasir, Simangambat, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Huta Pasir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanSimangambat

Huta Pasir nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simangambat, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Simangambat, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg