Huta Pungkut Jae, Kotanopan, Mandailing Natal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Huta Pungkut Jae
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Mandailing Natal
Kacamatan Kotanopan

Huta Pungkut Jae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kotanopan, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kotanopan, Mandailing Natal


Gnome-home.svg