Huta Raja, Ranto Baek, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Huta Raja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanRanto Baek

Huta Raja nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ranto Baek, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Ranto Baek, Mandailing Natal


Gnome-home.svg