Huta Raja, Ujung Batu, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Huta Raja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanUjung Batu

Huta Raja nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ujung Batu, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Ujung Batu, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg