Hutadame, Palipi, Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hutadame
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSamosir
KacamatanPalipi

Hutadame nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Palipi, Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Palipi, Samosir


Gnome-home.svg