Hutarihit, Nainggolan, Samosir

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Hutarihit
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSamosir
KacamatanNainggolan

Hutarihit nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Nainggolan, Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Nainggolan, Samosir


Gnome-home.svg