Hutatoruan I, Tarutung, Tapanuli Kalér

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hutatoruan I
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Kalér
Kacamatan Tarutung

Hutatoruan I nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tarutung, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tarutung, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg