Hutatoruan I, Tarutung, Tapanuli Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hutatoruan I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanTarutung

Hutatoruan I nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tarutung, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tarutung, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg