Ibrohim (téroris)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ibrohim (gumelar di Jakarta, 16 Méi 1972 – tilar dunya di Temanggung, Jawa Tengah, 8 Agustus 2009 dina umur 37 taun) nyaéta warga nagara Indonésia sarta saurang panata kembang anu janten bagian dina aksi térorisme di Jakarta di hotél Ritz Carlton jeung Hotel JW Marriott taun 2009.[1] Ibrohim diumumkeun maot dina panarajangan Detasemén Husus 88 di Temanggung, sanggeus dilaksanakeun uji DNA jeung kulawargana.[2] Ibrohim diperkirakeun bakal ngalaksanakeun bom maéhan manéh di padumukan Soesilo Bambang Yudhoyono di Cikéas, Bogor.[3]

Rujukan[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg