Kabupatén Temanggung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Temanggung)
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Temanggung
Lambang Kabupaten Temanggung.png

Lambang Kabupatén Temanggung
---

Locator kabupaten temanggung.png

Peta lokasi Kabupatén Temanggung
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Temanggung
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
Wakil Bupati ---
Kode aréa ---
DAU Rp. ---

Ramatloka: http://www.temanggung.go.id

Kabupatén Temanggung mangrupa salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Temanggung. Puseur pamaréntahannana di Kota Temanggung.

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Temanggung, Jawa Tengah

Lambang Kabupaten Temanggung.png

Kacamatan: Bansari | Bejen | Bulu | Candiroto | Gemawang | Jumo | Kaloran | Kandangan | Kedu | Kledung | Kranggan | Ngadirejo | Parakan | Pringsurat | Selopampang | Temanggung | Tembarak | Tlogomulyo | Tretep | Wonoboyo