Ibun, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Ibun

Peta lokasi Kacamatan Ibun
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 54,57 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 84.330 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Ibun nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png