Ignasius Jonan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ignasius Jonan
Gambar:Ignasiusjonan.jpeg
Ignasius Jonan.
Diréktur Utama/CEO PT Keréta Api Indonésia (Perséro)
Saméméhna Ronny Wahyudi
Katerangan lian
Gumelar 21 Juni 1963
Bandéra Singapura Singapura
Kabangsaan Bandéra Indonésia Indonesia
Alma mater Jurusan Akuntansi, Universitas Airlangga
Ageman Katolik

Ignasius Jonan (lahir di Singapura, 21 Juni 1963; umur 56 taun) nyaéta Diréktur Utama PT Keréta Api Indonésia (Perséro) taun 2009 s.d. sekarang. Ignasius Jonan mangku kalungguhan minangka Diréktur Utama PT Keréta Api Indonésia (Persero) saluyu jeung panugasan pamaréntah ngaliwatan Kementerian BUMN nu dipingpin ku Menteri BUMN Sofyan Djalil, ngaganti Ronny Wahyudi nu mangku kalungguhan ti Séptémber 2005 nu satuluyna Ronny diangkat deui ku pamaréntah minangka Déwan Komisaris PT Industri Kereta Api (Inka). Jonan diangkat dina tanggal 25 Pébruari 2009[1] Ignasius Jonan kapilih deui taun 2013 ku Dahlan Iskan.[2]

Atikan jeun Karir [3][édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Indo-bio-pondok

KA Galunggung Nagreg.jpg