Illuminati

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Illuminati (jamak tina Latin Illuminatus , enlightened) nyaéta ngaran anu dibikeun ka sababaraha golongan, boh nyata (sajarah) jeung samaran. Sajarahna, ngaran ieu nujul kana 'Bavarian Illuminati' , hiji masarakat rusiah dina Pencerahan nu ieu didirikeun dina 1 Méi 1776.

Saprak publikasi fiksi posmodern nu judulna The Illuminatus! Trilogy (1975-7) ku Robert Shea jeung Robert Anton Wilson, ngaran Illuminati jadi loba dipaké pikeun nuduhkeun organisasi dipercaya konspirasi masterminded jeung ngadalikeun sagala rupa kajadian di dunya ngaliwatan pamaréntah jeung korporasi pikeun nyieun New World Order. Dina konteks ieu, Illuminati biasana digambarkeun salaku vérsi modérn atawa kelestarian tina Illuminati Bavaria.

Sajarah[édit | édit sumber]

Gerakan ieu diadegkeun dina 1 Méi, 1776 di Ingolstadt (Bavaria Upper) ku ngaran Order of the Illuminati ', jeung anggota asalna saloba lima jalma,[1] jeung naratas ku Adam (m 1830.).[2] Manéhna professor kanon hukum di Universitas Ingolstadt ngajalankeun jamaah Jesuit, minangka ngan professor ti antara non-clerical (teu . agama) Salah ngutip: Tag <ref> tidak sah; nama tidak sah; misalnya, terlalu banyak group diwangun tina freethinker salaku perwujudan nu Pencerahan jeung jigana niru . Freemasons [3] Anggota Illuminati sumpah rusiah jeung pledged ngawula boss nu eta. Anggotana dibagi kana tilu kelas, unggal jeung sababaraha tingkatan, sarta loba cabang tina Illuminati pikeun narik anggota lodges Mason leuwih nu geus aya.

Weishaupt asalna rencanana nu group bakal ngaranna "Perfectibilists".[1] group ogé disebut Illuminati Bavarian jeung idéologi disebut "Illuminism". Loba kaum intelektual jeung politikus kutang mahluk anngotanya kawentar, kaasup Ferdinand of Brunswick jeung diplomat Xavier von Zwack, nu jadi jalmi kadua di organisasi Salah ngutip: Tag <ref> tidak sah; nama tidak sah; misalnya, terlalu banyak Organisasi ieu miboga cabang di loba nagara di Éropa. Ieu ngalaporkeun yén aya kira 2.000 anggota dina hiji périodeu 10 taun.[4] organisasi ogé pikaresepeun kalangan sastra nurun tina Johann Wolfgang von Goethe jeung Johann Gottfried Herder, ogé fatwa Patih dina Gotha jeung Weimar.

Dina 1777 Karl Theodor jadi pangawasa Bavaria. Anjeunna jadi supporter of enlightened despotism jeung pamaréntah anak prohibits naon waé bentuk masarakat rusiah kaasup Illuminati. Panjalu jeung panik internal lumangsung dina Illuminati saméméh group ieu ngalaman disolusi, nu dipangaruhan ku Kaputusan Sekuler anu dikaluarkeun ku pamaréntah Bavarian. Salah ngutip: Tag <ref> tidak sah; nama tidak sah; misalnya, terlalu banyak Kaputusan dina Maret 2, 1785 nu "Sigana bakal niup a deadly pikeun Illuminati di Bavaria. " Weishaupt dirina dibawa off dokumén jeung susuratan internal tina Illuminati, tapi lajeng junun dicokot dina 1786 jeung 1787, jeung diterbitkeun ku pamaréntah dina 1787.[5] Von Zwack imah séarched pikeun dokumén leuwih ngeunaan grup. Salah ngutip: Tag <ref> tidak sah; nama tidak sah; misalnya, terlalu banyak

== == Illuminati modérn Sababaraha kelompok fraternal modérn ngaku jadi "ahli waris" Bavarian Illuminati jeung geus kabuka dipaké ngaran "Illuminati" dina dijalankeunnana rites maranéhanana. Sababaraha, contona, loba golongan anu nyebut diri "Order of the Illuminati",[6][7] maké telepon langsung dina ngaran organisasi maranéhanana, contona Ordo Templi Orientis, ngagunakeun ngaran "Illuminati" salaku tingkat inisiasi dina organisasi maranéhanana.

Téori konspirasi == == === === Barruel jeung Robison Antara taun 1797 jeung 1798 memoar illustrating nu Sajarah Jacobinism ku Augustin Barruel jeung Proofs hiji konspirasi ku John Robison théory memengemukakan yén Illuminati terus salamet jeung ngalakonan hiji konspirasi internasional anu masih lumangsung. Maranéhanana ngaku yén Illuminati nyaéta dalang balik Perancis Revolusi. Boh buku anu pohara populér, terus reprinted jeung dikutip ku loba buku séjén [8] (contona ku Proofs ayana Real, jeung kacenderungan Cilaka, Of Illuminism ku pendeta Seth Payson, dimuat dina 1802) [9] sababaraha réspon ka karya ieu kritis, contona On the Pangaruh attributed ka filsuf, Free-tukang batu, jeung ka Illuminati dina Revolusi Perancis ku Jean-Joseph Mounier Citakan:Rujukan?.

Karya Barruel jeung Robison ogé pangaruh di Amérika Sarikat. Dina New England, pastor Jedidiah Morse jeung sababaraha batur ngahutbah ngalawan Illuminati. Khotbah maranéhanana anu dicitak jeung warta éta indit ka suratkabar. Dina dekade awal 1800s, masalah mimiti henteu deui meunang loba perhatian, sanajan ngalaman resurgence a salila Gerakan Anti Mason. Dina 1820s sarta 1830s [1]

=== === périodeu modérn

Minat dina Illuminati di awal hadir ti publikasi The Illuminatus! Trilogy,[10] karya fiksi posmodern nu carita mintonkeun Illuminati salaku pupuhu di dunya. Nu nulis kawas Mark dadu,[11] David Icke , Texe Marrs, Ryan Burke, Jüri Lina jeung Morgan Gricar pamadegan yén Illuminati Bavarian persist, komo sugan nepi ka ayeuna. Loba téori ieu nunjukkeun yén loba kajadian di dunya ieu diatur jeung dimanipulasi ku masarakat rusiah anu nujul ka diri salaku Illuminati [12][13] proponents teori konspirasi klaim yén loba jelema kawentar anu jadi anggota Illuminati. Présidén Amérika Sarikat salawasna target ilahar keur klaim saperti [14][15]

A inohong konci dina gerakan konspirasi téori, Myron Fagan, rék néangan bukti nu loba kajadian bersejarah, mimitian ti Battle of Waterloo, Revolusi Perancis, pikeun rajapati présidén John F. Kennedy, sagala orchestrated ku Illuminati [16][17]

Budaya populér == ==

Novel === === Illuminati mindeng digambarkeun dina novel tina kawentar, saperti Illuminatus! Trilogy ku Robert Shea jeung Robert Anton Wilson; ogé Foucault sacara pendulum ku Umberto Eco; kitu ogé Malaikat jeung setan dijieun Dan Brown. Nu nulis teu maké sumber serius méré informasi sajarah ngeunaan Illuminati, sarta dumasar kana tiori konspirasi omongan ngeunaan Illuminati, jadi Illuminati digambarkeun salaku grup conspirators jahat misterius sarta telenges atawa maranehna digambarkeun salaku jalma enlightened néangan pikeun nangtayungan dunya kajahatan. Information mindeng dianggap lengkep spekulatif. Kanyataanna, boh Galileo Galilei (1564-1642) atawa Bernini (1598-1680) teu anggota Illuminati, kitu ka di novel Dan Brown, sarta carita tradisi saratus taun druid Kelt, assassins jeung Templars, nu rék néangan "the umbilicus telluris" (Citakan:Etimologi puseur dunya)., sagemblengna samaran Citakan:Rujukan?

Footnotes == ==

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Kategori Commons

* Citakan:Disebatkeun énsiklopédi
* Citakan:Disebatkeun web

<! - 'Illuminati' (Illuminatus) nyaéta hiji istilah dina hiji gerakan pencerahan rusiah Society of Gesu (Società dina Gesù) ngalawan pangawasa Geréja Romawi Katolik. Formasi nu pencerahan assembly dikumpulkeun ku Adipati Ernest II of Saxe-Gotha-Altenburg jeung Jibril Lenkiewicz SJ nu ngawengku hiji bagian leutik kulawarga bangsawan jeung non-bangsawan dina abad ka-18 dina raraga ngabahas putusan nu sesat ditumpukeun ku wewenang Garéja Katolik Roma ngalawan Society of Gesu, anu dipiceun dina bulan Juli 1773 ku Paus Clement XIV jeung Order Dominus ac Redemptor jeung anu disetir ku 83 pamaréntah karajaan Éropa, anu kiwari rangkep salaku sajarah Freemasonry.

- Fakta Key - Alias ​​ Order of Perfectibilists - 1785 Taun Didirikeun - Ngadegkeun Adipati Ernest II of Saxe-Gotha-Altenburg (1745-1804), Jibril Lenkiewicz SJ (1785-1798) - Markas Windsor Castle, Inggris - Héad of Organisasi Lucifer - Lurah Current of Her Majesty Ratu Elizabeth II - Anggota handap 1.000

Results pencerahan assembly ieu arisan kakuatan Society of Gesu maké metoda katerangan (brainwashing) jeung infiltrasi tina Geréja Romawi Katolik kaasup ilangna otoritas Papacy. Illuminati nyaéta hiji alat core nu nyorong Society of Gesu pikeun nyokot leuwih deposit emas dina Garéja Katolik Roma jeung Perancis luar nagri ngaliwatan kampanye Perancis Revolusi jeung Napoleonic Perang, jeung diajar pangaweruh poék jeung rusiah tina sulpat dicokot ti dokumén dina Vatican Rusiah Arsip salila Roma dikawasa ku pasukan ti Napoleon.

Sanggeus suksés tina Society of Gesu ngalawan absoluteness gareja jeung nangkep otoritas Papacy, Society of Gesu disimpen ti pengasingan di perjanjian Solicitudine Omnium Ecclesiarum dina Agustus 14, 1814 ku Paus Pius VII jeung jadi Jesuit di Garéja Katolik Roma. Sedengkeun ngarojong tina kulawarga Illuminati éarned ngaran alus karajaan, darat jeung perkebunan éta unusually lega, jeung ngadalikeun kabeungharan di dunya kana kulawarga philanthropic nepi ka ayeuna.

Tilu nu kawentar receiver kabeungharan kulawarga jeung tahta Jesuit nyaéta House of Saxe-Coburg jeung Gotha, House of Rothschild jeung House of Lafayettes. House of Saxe-Coburg jeung Gotha diganjar jeung Britania makuta sarta jadi hiji kulawarga Illuminati ngarah utama satia ka Jesuit. Salian kulawarga kabeungharan gedé ogé dibikeun ka House of Oppenheimer, House of Warburg jeung House of Schiff.   Kasang Tukang == == Istilah 'Illuminati' jeung [métodeu [panerangan]] dirancang ku pengacara Jesuit, nyaéta Adam SJ (1748-1830) di Bavaria Jerman. Dina 1773, Weishaupt meunang judul professor Hukum Canon tina Universitas Ingolstadt. Sanggeus jadi hiji Jesuit manéhna mantuan nu Society of Gesu (tukang batu) tina nyumputkeun jeung kasusah, tuluy ngawangun kakuatan Freemasonry Lodge di Munich dina rusiah. Weishaupt operationalize métodeu anyar dina pengasingan di April 1776.

Johann Adam Weishaupt, Order of Perfectibilists "hereinafter katelah Illuminati
Gambar:Dollar and illuminati.gif
panon Lambang jeung piramida mucunghul di fractions $ USD 1

  Kalayan bantuan pangrojong kulawarga jegud, kaasup Adolf Freiherr Knigge, dina 1 Méi, 1776, Weishaupt ngawangun "Order of Perfectibilists", nu jadi katelah Illuminati. Isa angkat ngaran "Lanceukna Spartacus" dina ordo. Weishaupt ogé nyiptakeun motto Illuminati nyaéta "tungtung justifies nu Maksadna '. Unggal tingkat di Freemasonry anu katerangan sél rusiah terasing, sarta unggal inisiasi dilaporkeun ka Jesuit punjul Umum unnoticed ku jalma anu aya di katerangan sél, Struktur demi ngaleungitkeun sababaraha lagu anu teu kapanggih jeung ditelasan ku ngarojong gereja jeung masarakat kulawarga Papacy.

Misi primér tina Illuminati dina Weishaupt nyaéta pikeun ngabentuk realm dunya disebut New World Order ngaliwatan kaunggulan tina elmu pangaweruh, teknologi, bisnis, nu abolition sakabéh sistim féodal pamaréntahan jeung agama di dunya.   Adolf Freiherr Knigge nawarkeun Weishaupt ka sababaraha priyayi kaasup Adipati Ernest II of Saxe-Gotha-Altenburg (1745-1804) anu saterusna nyatakeun pangajén maranéhanana pikeun nasib Society of Gesu sarta jangji ka Weishaupt Illuminati dikirim draft ka Vicar General Stanislaus Czerniewicz di pengasingan di Rusia. Panerusna A Jesuit nyaéta Jibril Lenkiewicz SJ (1785-1798) anu diideuan karya Weishaupt langsung panawaran sacara resmi katerangan métodeu jeung ngabentuk struktur anyar Jesuit dina 1785.

Struktur katerangan sél rusiah modél Illuminati Weishaupt diaktipkeun demi illuminating ratusan Jesuit di Éropa sarta dipaké pikeun éfék ekstrim di perencanaan Revolusi Perancis sababaraha taun sanggeusna. Manéhna nyaéta jelema kahiji anu diideuan métodeu brainwashing modél sampurna "sél téroris" dipaké ku faksi pulitik jeung agénsi militer sarta kecerdasan nepi ka ayeuna.

Ayeuna porsi jeung nyokot ngungsi di Ernest Adipati II of Saxe-Gotha-Altenburg, Weishaupt cicing di Gotha jeung terus nulis, pagawéan, di antarana: A Sajarah lengkep tina Persecutions tina Illuminati di Bavaria (1785), A Gambar Illuminism (1786), An apology pikeun Illuminati (1786), jeung An ningkat System of Illuminism (1787).

'1 Méi, 1776' '- Adam Weishaupt (code ngaranna Spartacus) pikeun ngabentuk' 'Rusiah Society' 'disebut Order of the Illuminati. Weishaupt nyaéta Professor Hukum Canon di Universitas Ingolstadt di Bavaria, bagian ti Jerman. Illuminati néangan pikeun nyieun Tatanan Dunia Baru. Tujuan maranéhanana nyaéta kieu:

- * Misi Of Illuminati
  1. Ilangna sadaya pesenan pamaréntah
  2. Abolition of milik pribadi
  3. Ilangna warisan
  4. Ilangna patriotisme

Kulawarga # éliminasi

  1. Ilangna agama
  2. Nyieun pamaréntah dunya

'Juli, 1782' - The Order of the Illuminati Freemasonry ngagabung gaya dina Kongrés Wilhelmsbad. Comte de Virieu, pamilon di konferensi, asalna jauh visibly shaken. Waktu ditanya ngeunaan "rusiah tragis" manéhna dibawa deui jeung manéhna, anjeunna ngawaler: "Kuring mah bade ngabejaan Anjeun Kuring ngan ukur bisa nyaritakeun yén sakabéh ieu téh jauh leuwih serius ti mikir." Ti moment ieu dina, Nurutkeun biographer-Na,. "Comte de Virieu ngan bisa nyarita Freemasonry jeung horor."

Restorasi == == Jesuits jeung Aturan Illuminati Sanggeus meunangna nu Illuminati jeung restorasi orde dina kalimah Papacy Solicitudine Omnium Ecclesiarum dina Agustus 14, 1814, réalm New World Order dilaksanakeun ku Illuminati nu di luhur piramida daya.

Jesuit punjul Umum nyaéta posisi pangkuatna di réalm dunya ieu dituturkeun ku alat nu penting dina rupa-rupa sektor kaasup sakola, bank, korporasi mega, média massa, jeung industri militér. Paus minangka The Romawi Pontiff nyaéta inisiasi paling senior saterusna, dilaporkeun hasil karya anak ka Jesuit punjul Umum jeung kulawarga ngarojong Illuminati. Kulawarga Papacy anu saméméhna geus dirojong The Romawi Pontiff diturunkeun pangaruhna ti otoritas Papacy (Suci Tempo).

Suci atawa Suci Tempo nu disebut Sedes Sacrorum (SS) ku Illuminati, janten pakakas hukum penting dipaké ku Jesuits pikeun nyieun hukum global kerangka jeung prioritas kahiji pikeun nangtayungan Romawi kultus terus Jesuit sorangan salaku cabangna téhnis nu mana waé ancaman hukum, nu hartina luhur hukum.

- 'Gerakan Rumor Illuminati ti taun ka taun babarengan Freemanson' -

'. 1796 - Freemasonry janten masalah utama dina Pemilu Présidén di Amérika Sarikat' | John Adams meunang pamilihan ku nentang Masonry, jeung putrana, John Quincy Adams, warned tina ancaman dahsyat ka bangsa ngawarah ku lodges Masonic: "Kami sadar jeung tulus percaya yen Order of Freemasonry, lamun teu pangbadagna, nyaéta salah sahiji moral jeung pulitik kajahatan greatest nu Union ayeuna berpungsi. "

- '1797 - John Robison, Professor of History Alam di Universitas Edinburgh di Skotlandia' , medalkeun buku disebut "bukti hiji konspirasi" di mana manéhna némbongkeun yén Adam Weishaupt geus nyoba recruit manéhna. Manéhna ngécéskeun tujuan setan ti Illuminati ka dunya. - '1821 - Géorge WF Hegel formulates naon nu disebut jembar Hegelian - prosés ku nu tujuan Illuminati anu dihontal' '. Nurutkeun jembar Hegelian, thesis plus antithesis sarua sintésis. Dina basa séjén, kahiji anjeun memicu krisis a. Saterusna aya outcry public badag nu hal kudu dipigawé ngeunaan masalah ieu. Jadi Anjeun nawarkeun solusi anu brings ngeunaan perobahan nu Anjeun bener hayang sagala sapanjang, tapi pasti urang nu horéam narima mimitina. - '1828 - Mayer Amschel Rothschild, nu Lahirna sistem finansial' 'nu Illuminati financial, ditembongkeun disdain utter-Na pikeun pamaréntah nasional nyoba ngatur Bankers International saperti anjeunna: "idinan kuring ngaluarkeun tur kadalikeun duit hiji nagara, sarta kuring teu zat anu nyerat hukum. " - '1847: Lionel de Rothschild nikah putri pamanna (kalmann), sarta kapilih parlemen di bogor.

Salah sahiji sarat pikeun ngasupkeun parlemen ngalakonan sumpah ka bisa dipercaya salaku Christian. Lionel Rothschild nolak 'sarta manéhna korsi di parlemén tetep kosong pikeun 11 taun nepi ka aturan anyar dina sumpah parlemén renewed. Kumaha manéhna bisa membela jok di parlemén pikeun 11 taun?

- '1848: Karl Marx' , hiji Yahudi Ashkenazi, diterbitkeun ". The Manifesto komunis" Dina waktu nu sarua, Karl Ritter of Frankfurt University tulisan ieu the antithesis nu bakal dasar Friedrich Wilhelm Nietzsche pikeun ngamimitian "nietzscheanisme," nu saterusna dimekarkeun jadi Aristokrasi jeung Nazism ahirna bakal dipaké pikeun ngajalankeun perang dunya i jeung ii.

Marx, Ritter, jeung neitzsche sadaya dibiayaan jeung gawe dina parentah kulawarga Rothschild. Idena nyaéta nyieun béda idéologis, maranéhanana bisa ngabagi leuwih manusa, mamingan ka tarung, arming éta jeung mawa kana perang maehan nu séjén, sarta dina waktu nu sarua ngancurkeun sagala lembaga pulitik jeung agama, rencana sarua dimimitian ku Weishaupt di 1776.

Marx ieu anggota organisasi hareup Illuminati disebut Liga tina Ngan '.. Manéhna teu ngan ngarojong of change ékonomi jeung pulitik, he ngabela robah moral jeung rohani. Manéhna yakin kulawarga kudu dileungitkeun, jeung yén sadaya barudak kudu diangkat ku pamaréntah puseur. Manéhna ditembongkeun dangong-Na ka arah Allah ku cara nyebutkeun: ".. Urang kudu ngalawan sadaya pamendak prevailing agama, nagara, nagara, patriotisme Gagasan Allah nyaéta konci tina peradaban perverted éta kudu ancur."

Planning == == Perang Dunya 3 '15 Agustus 1871 - Dina surat ka pamingpin Italia revolusioner Giuseppe Mazzini, Albert Pike - Sovereign Grand Panglima yurisdiksi Southern tina Skotlandia sanggem of Freemasonry - announces kréasi masarakat rusiah dina hiji masarakat rusiah: "Urang kudu nyieun sanggem super, nu bakal tetep teu dipikanyaho, nu bakal urang sebut jelema tukang batu tingkat luhur bakal we milih.

Gambar:Albert pike.gif
Jalma anu perencanaan hiji Perang Dunya 3

Jeung hal ka baraya urang di Masonry, lalaki ieu kudu jangji ka karusiahan ketat. Ngaliwatan sanggem pang luhur, urang bakal ngatur sadaya Freemasonry nu bakal jadi salah sahiji puseur internasional, nu leuwih kuat sabab arah anak bakal dipikawanoh "organisasi pisan rusiah disebut The New jeung ngarombak Paladian sanggem ..

(Ieu naha kira 95% tina jalma aub dina Masonry teu boga clue ngeunaan naon tujuan organisasi sabenerna Maranehna dina delusion nu ngan hiji organisasi masarakat alus ngalakonan alus ..)

- Eusi Surat Albert Pike, tilu draft blueprint pikeun perang dunya saterusna - 1871: Hiji umum American ngaranna Albert Pike, nu geus anggota Illuminati dina Guiseppe pangaruh mazzini, completing draft blueprint salila tilu perang dunya datang. -
Gambar:Albert Pike letter.gif
desain blueprint tina perang dunya 3 dina basa Inggris
  • 'World War I' nyaéta hiji perang ngancurkeun Czar Rusia, manéhna geus jangjian Natan Rothschild 1815. Tsar bakal diganti ku komunisme nu bakal dipaké pikeun nyerang agama, utamana Kristen. bédana antara Inggris jeung kakawasaan Jerman bakal dipaké salaku ngabalukarkeun perang ieu.
  • 'World War II' dumasar kana kontrovérsi pulitik antara Aristokrasi jeung Zionism jeung rajapati Yahudi salaku hatred arah angler Jerman. Perang ieu dirarancang pikeun ngancurkeun Aristokrasi (nu ogé dirancang Rothschild) jeung ngaronjatkeun pangaruh politik tina zionis. Tujuan séjén nyaéta pikeun ngaronjatkeun pangaruh komunisme ka tingkat nu bisa cocog jeung kakawasaan Kristen.
  • 'World War III' dirancang pikeun nyieun hatred ngalawan dunya Muslim ku putting ka ngalawan kakuatan zionis. Lamun éta lumangsung, nagara séjén di dunya bakal kapaksa tarung silih ngabalukarkeun ruksakna mental, fisik, spiritual, jeung economies maranéhanana.

On 15 Agustus taun ieu, Albert Pike wrote surat (ayeuna cataloged di muséum Britania) ka Guiseppe mazzini nu cenah,

'Urang kudu hayu indit tina nihilists jeung ateis jeung urang bakal ngangsonan katalis sosial gede nu bakal hasil nunjukkeun jelas ka sadaya nagara. Maranéhanana baris ngarasa pangaruh ateisme mutlak, asal sangsara jeung karusuhan katurunan pangbadagna. Sanggeus éta, urang bakal kapaksa ngajaga diri ngalawan minoritas dunya revolutionaries, jeung bakal ngawitan ngancurkeun penghancur peradaban. Nu Christian lamun bakal nyanghareupan leungitna sumanget, kapamingpinan, jeung mecenghulna masalah leuwih aqidah maranéhanana, bakal leungit arah anu amanah, bakal nampa cahaya bener ngaliwatan manifestasi universal tina doktrin suci lucifer. A manifestasi nu bakal mawa ngeunaan gerakan nu Kristen jeung ateisme, boh ngawasa jeung bakal dileungitkeun dina waktu nu sarua.

Management jeung Jieun Hiji-Ngeureunkeun Mata Single[édit | édit sumber]

Aspék ékonomi jeung tujuan tina Illuminati nyaéta mata dunya. Pikeun pangaruh ieu, geus kudu nurunkeun independent tukeur nasional. Bubuka tina Euro batu stepping arah ieu, jeung woes ékonomi kiwari ngarasa di Inggris geus undoubtedly dimaksudkeun pikeun nyered bangsa nu reueus najong jeung scréaming `` ka tunggal.` tukeur Tapi sakali deui, euro ieu kungsi dimaksudkeun salaku jeung tujuan sorangan. Ngan `selisih` arah leyuran final ka tujuan Luciferian Illuminati of dominasi dunya, sarta sistim dunya duit maranéhanana.

- 1789 - rencana Illuminati ka initiate Revolusi Perancis junun dimimitian taun ieu nepi ka 1793. revolusi Ieu impian tina bankers, maranéhanana ngadegkeun konstitusi jeung lulus aturan ka nyaram Garéja Roma pikeun ngumpulkeun pajeg sarta ogé nunda kaluar ti Garéja salaku objék tina ngajadikeun bébas pajeg. - 1790 - Mayer Amschel Rothschild sakali ceuk,

"Hayu atuh masalah tur kadalikeun duit hiji nagara mah teu paduli saha nu nyerat hukum anak."

- 1791 - Rothschild gain "kontrol leuwih dana state" ngaliwatan agén anak dina kabinet Géorge Washington, Alexander Hamilton, ku cara nyetel hiji bank sentral dina Amérika, disebut Kahiji Bank Amérika Sarikat. Cartel ieu dirumuskeun pikeun 20 taun. - 1798 - Dina umur 21, Nathan Mayer Rothschild daun Frankfurt pikeun Inggris, jeung nyetel hiji bank di London. - 1810 - Sir Francis Baring jeung Abraham Goldsmid maot. Ku kituna Nathan Rothschild jadi ngan bankers British utama.

Salomon Rothschild arah Vienna, Austria, jeung nyetel hiji bank, M.von Rothschild und Sohne.

- 1811 - Cartel Bank Amérika Sarikat ngalir kaluar jeung Kongres US teu ngalegaan eta. Nathan Rothschild ceuk,

"Lamun aplikasi nyaeta hiji penyuluhan cartel teu diperpanjang, Amérika Sarikat bakal kalibet dina perang dahsyat."

Kongrés masih refuses pikeun manjangkeun cartel ieu, jeung Nathan Rothschild kaancam deui,

"Méré pangajaran keur Amerika presumptuous. Bawa éta deui ka status Kolonial. "

- 1828 - Mayer Amschel Rothschild, anu finances nu Illuminati, ditembongkeun geuleuh utter-Na pikeun pamaréntah nasional nu nyobian ngatur Bankers International saperti anjeunna: "idinan kuring ngaluarkeun jeung ngadalikeun duit a bangsa urang mah paduli teu anu nyerat hukum." - 1832: Présidén AS Andrew Jackson slogan kampanye "Jackson Jeung No Bank" Manéhna hayang ngadalikeun system duit di Amérika aya dina leungeun rahayat, euweuh dina tangan bankers (kulawarga Rothschild)

).

- Engké duit gering bakal nerapkeun deui salaku dagang. Hiji waktu awak manusa bakal dipelak chip. nu fungsi salaku KTP, kartu kiridit, jeung sagala kagiatan anu ditukeurkeun org diawaskeun. Panalungtikan jeung percobaan geus aya. ngan bisa dilarapkeun perlahan2.

Sanggeus taun tata, panalungtikan sarta pamekaran, lembaga keuangan di masarakat dunya ahirna diwanohkeun sistem pamayaran hawa-tunai tanpa global (Global Cashless Society).