Incuing

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.
Uncuing, Siit Incuing
Siit incuing warna konéng (Coccyzus americanus)
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Aves
Order: Cuculiformes
Kulawarga: Cuculidae
Vigors, 1825
Genera

Around 26, see text.

Incuing atawa siit incuing nyaéta kulawarga manuk Cuculidae nu kaasup kana ordo Cuculiformes.

Rujukan[édit | édit sumber]

  • Feduccia, Alan (1996): The Origin and Evolution of Birds. Yale University Press, New Haven. ISBN 0-300-06460-8
  • Olson, Storrs L. (1985): Section VII.C. Cuculidae. In: Farner, D.S.; King, J.R. & Parkes, Kenneth C. (eds.): Avian Biology 8: 110-111. Academic Press, New York.

Tumbu ka luar[édit | édit sumber]

Wikisource logo
Wikisource mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan