Indy Barénds

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Indy Barends)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Indy Barends

Indy Barends atawa pepekna Mendya Barends Sarmanella nyaéta saurang presenter anu lahir diBogor, 15 Januari 1972. Saméméhna kungsi jadi penyiar radio, salah sahijina acara Good Morning Hard Rocker di radio Hard Rock FM Jakarta, saméméh saterusna jadi presenter.[1] Komo babarengan presenter Farhan, manéhna mecahkeun rekor MURI minangka Penyiar Radio Talkshow Panglilana nyaéta salila 62 jam (Radiothlon).[1]

Indy kaceluk minangka nu mawa acara talkshow Ceriwis, anu dibabarengan ku Indra Bekti.[1] Dina acara kasebut, duanana ngabawakeun acara kalayan konsép perbincangan anu soméah sarta pinuh kalayan joke-joke.[1]

Indy ogé sempet ngabawakeun acara LEPAS MALAM, MELIRIK LAGU, TALK LIVE sarta GOOD MORNING ON THE WEEKEND.[1] Berkat gawéna sarta fokus dina dunya presenter, manéhna nampa sawatara pangajén di widang ieu, di antarana, Presenter Talk Show Favorit di ajang Panasonic Awards taun 2002 sarta 2004.[1]

Sajaba ti éta, manéhna ogé jadi salah sahiji juri dina acara adu bakat INDONESIAN IDOL 2006.[1]

Indy sorangan nyaéta pamajikan ti Benyamin Sarmanella, anu nikah dina Saptu, 19 Oktober 2001.[1] Maranéhanana duaan geus dikaruniaan saurang anak, Raphael (Rapha) anu lahir dina taun 2002.[1]

Dina 29 Méi 2009, Indy ngalahirkeun anak kadua.[1] Manéhna ngalahirkeun kalayan salamet saurang orok lalaki anu cageur sarta normal di Brawijaya Woman and Children Hospital, Kebayoran baru, Jakarta Selatan.[1] Génder anak kadua Indy lalaki, anu dibéré ngaran Manuel Tobiat Sarmanella.[1]

Saprak kalahiran anak kadua sarta insiden kacilakaan anu tumiba Rapha, basa éta anak kahijina kakeunaan ledakan petasan, nyieun Indy ngurangan jadwal pakasabanana di dunya hiburan.[1] Teu deui mecenghul di télévisi saban poé.[1] Tapi sakapeung manéhna masih jadi presenter acara-acara nu tangtu.[1]


Atikan[édit | édit sumber]

  • SD Regina Pacis Bogor
  • ITT Business Management - Singapura
  • Akademi Sekretaris & Manajemen.[2]

Award[édit | édit sumber]

  • 2004: Presenter ter-favorite pilihan pembaca "Tabloid Nyata"
  • 2004: Presenter talk show favorite versi "Panasonic Awards" (program TV "CERIWIS" - TRANS TV)
  • 2002: Presenter talk show favorite versi "Panasonic Awards" (program TV "TALK LIVE" - Indosiar)
  • 2002: Penghargaan dari "MURI (Museum Rekor Indonesia)" salaku penyiar radio Talkshow terlama (62 jam) "Radiothlon".[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o (id)[1]
  2. a b (id)[2]
Nulis.jpg