Ingushétia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Lokasi Ingushétia di Rusia
Ingush03.png

Républik Ingushétia mangrupa ngaran salah sahiji Subjék Féderal Rusia. Ingushétia miboga luas daérah 4.000 km². Padumukna aya 467.294 jiwa (2002), kalawan kapadetan 116,8 jiwa/km². Ibu kotana nyaéta Magas.

Bandéra Ingushétia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan




Countries.png