Ingushétia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Ingushétia di Rusia
Ingush03.png

Républik Ingushétia mangrupa ngaran salah sahiji Subjék Féderal Rusia. Ingushétia miboga luas daérah 4.000 km². Padumukna aya 467.294 jiwa (2002), kalawan kapadetan 116,8 jiwa/km². Ibu kotana nyaéta Magas.

Bandéra Ingushétia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan




Countries.png