Ipar Bondar, Panyabungan, Mandailing Natal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ipar Bondar
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Mandailing Natal
Kacamatan Panyabungan

Ipar Bondar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panyabungan, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Panyabungan, Mandailing Natal


Gnome-home.svg