Islamabad

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Islamabad (basa Urdu: ‏اسلام آباد) nyaéta ibu kota Pakistan, mangrupa bagéan tina Wewengkon Ibu Kota Islamabad. Jumlah pangeusina di kota nu aya di wetan kaler Pakistan ieu nyaéta 900.000 jiwa. Islamabad aya dina kordinat 33°40′ LU 73°10′ BT.

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg