Istana Palabuhanratu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Istana Palabuhanratu nyaéta salah sawios ti 7 Istana Présidén Indonésia.

Istana Palabuhanratu biasa disingkat IP atanapi tiasa disebut ogé Pasanggrahan Tenjo Resmi mangrupikeun Istana di Tanah Pasundan, Kota Pelabuhan Ratu, Jawa Kulon, Indonesia.

Lokasi[édit | édit sumber]

Istana Palabuhanratu lokasina di Basisir Citepus. Margina tempat ieu ngagaduhan daya tarik sorangan, Presiden Soekarno ngadeugkeun tempat peristirahatanna dina taun 1960 di Tenjo Resmi.


Nulis.jpg