Pasundan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Pasundan umumna nujul ka wewengkon kabudayaan atawa anu jadi sarakan Urang Sunda, atawa urut wilayah kakawasaanana. Dina jaman kakawasaan Walanda, ngaran ieu dipaké jadi ngaran alternatip wilayah administratip 'Jawa Kulon'.

Baca ogé[édit | édit sumber]

Nulis.jpg