Istri Pelit

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Istri Pelit  
PanulisMoh. Ambri
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2002

Istri Pelit nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Moh. Ambri. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2002 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg