Jagat Carita

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jagat Carita  
Panulis Hawe Setiawan
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa pedaran
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2005

Jagat Carita nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Hawe Setiawan. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 2005 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg