Jagat Carita

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jagat Carita  
PanulisHawe Setiawan
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupapedaran
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2005

Jagat Carita nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Hawe Setiawan. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 2005 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg