Jagong Jeget, Aceh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Jagong Jeget

Peta lokasi Kacamatan Jagong Jeget
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Jagong Jeget nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Tengah Citakan:Jagong Jeget, Aceh Tengah


Nuvola filesystems folder home.png