Jaka Tingkir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jaka Tingkir nyaéta nu ngadegkeun sakaligus raja mimiti Kasultanan Pajang nu marentah ti taun 1549-1582 boga gelar Sultan Adiwijaya.


Nulis.jpg