Jambi Selatan, Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jambi Selatan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KotaJambi
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.71.02
Désa/kalurahan-

Jambi Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jambi, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kota Jambi Citakan:Jambi Selatan, Jambi