Jangka Buya, Pidie Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Jangka Buaya, Pidie Jaya)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jangka Buaya
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie Jaya
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Désa/kalurahan-

Jangka Buaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pidie Jaya, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Jangka Buaya, Pidie Jaya