Janji Matogu, Onan Runggu, Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Janji Matogu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSamosir
KacamatanOnan Runggu

Janji Matogu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Onan Runggu, Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Onan Runggu, Samosir


Gnome-home.svg