Jara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jara nyaéta jarum layar maké gagang, ari liang benangna deukeut seuseukeutna.[1] Ngaput sapatu mun teu ku mesin sok ku jara.[1] Ngaput maké jara unggal dicocogkeun liangna diasupan benang.[1]


Nulis.jpg



Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c Danadibrata, R.A. (2009). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Indonesia: Kiblat Buku Utama. p. 283. ISBN 9793631937.