Jargon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jargon nyaéta kandaga kecap husus anu dipaké di wewengkon atawa lingkungan anu tangtu. Jargon biasana teu dipikaharti ku jalma ti wewengkon séjénna. Upamana "jargon komputer" hartina istilah-istilah anu pakait jeung komputer sacara husus sarta ngan kaharti ku jalma anu neuleuman widang komputer wungkul.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Kridalaksana, Harimurti (2013-05-06). Kamus Linguistik (Edisi Keempat) (dalam Indonesian). Gramedia Pustaka Utama. ISBN 978-979-22-3570-8.