Jatibarang, Brebes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jatibarang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
Lega35,18 Kilométer pasagi
Pangeusi86.365 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan2.431 jiwa/km²
Kode Kemendagri33.29.07
Désa/kalurahan22[2]

Jatibarang nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[3]

  1. BPS Kabupaten Brebes (2016). Statistik Kesejahteraan Rakyat Kabupaten Brebes 2015.
  2. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)
  3. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)