Jatidjan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jatidjan
Mentri Perhubungan Indonésia ka-15
Masa jabatan
28 Maret 1966 – 25 Juli 1966
Présidén Soekarno
Saméméhna Ali Sadikin
Sanggeusna Sutopo
Katerangan lian
Gumelar 27 Nopémber 1926
Bandéra Indonésia Indonesia Jakarta, Indonesia
Pupus 12 Januari 2008 (yuswa 81)
Bandéra Indonésia Indonesia Pekanbaru, Riau Indonésia

Laksamana Madya Laut Jatidjan (gumelar 27 Nopémber 1926 – tilar dunya di Jakarta, 12 Januari 2008 dina umur 81 taun) nyaéta saurang Mentri Perhubungan Kabinét Dwikora III sarta Mentri Maritim/Kalautan dina Kabinét Ampera I dina jaman pamaréntahan Présidén Indonésia, Soekarno.

Maot[édit | édit sumber]

Jatidjan maot kaping 12 Januari 2008, ku lantaran komplikasi panyakit radang peujit akut jeung prostat. Anjeunna dimakamkeun di Taman Makam Pahlawan, Kalibata, Jakarta.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg