Jatinegara Kaum, Pulo Gadung, Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Jatinegara Kaum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanPulo Gadung

Jatinegara Kaum nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pulo Gadung, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.