Jaya, Aceh Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Jaya

Peta lokasi Kacamatan Jaya
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Jaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Jaya Citakan:Jaya, Aceh Jaya


Nuvola filesystems folder home.png