Jembatan Besi, Tambora, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Jembatan Besi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
KacamatanTambora

Jembatan Besi nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tambora, Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.