Jeremy Zucker

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jeremy Zucker
Gumelar3 Maret 1996 (1996-03-03) (yuswa 25)
Franklin Lakes, New Jersey, A.S.
AliranPop
Pacabakan
  • Singer
  • songwriter
Taun aktip2015-ayeuna
Lébel
Maén di
Ramatlokajeremyzuckermusic.com

Jeremy Zucker (gumelar 3 Maret 1996; umur 25 taun) nyaéta saurang penyanyi lagu-lagu Amérika anu paling dikenal pikeun lagu-Na "All the Kids Are Depressed" sareng "Comethru", parantos nampi langkung ti 300 juta aliran dina Spotify.[1] Dina taun 2015, lagu na judulna "Bout It", anu ningalikeun Daniel James & Benjamin O, pinanggih sareng kasuksésan komérsial sareng ngagayuh jutaan aliran di peuntas SoundCloud jeung Spotify.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Jeremy Zucker". Spotify. Diakses tanggal March 20, 2020. 
Oxygen480-apps-system-users.svg