Jipang, Karanglewas, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jipang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanKaranglewas

Jipang nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Karanglewas, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. sing pengin mujudaken désa makmur sejahtera.kajenge warga sing neng koréa.ayoo mbangun désa kon aman makmur


Gnome-home.svg