Joe Biden

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Joe Biden
Potret resmi Biden pada tahun 2013
Presiden terpilih Amerika Serikat
Awal jabatan
20 Januari 2021
Wakil Presiden Kamala Harris (terpilih)
Badé ngalajengkeun Donald Trump
Wakil Presiden Amerika Serikat ka-47
Masa jabatan
20 Januari 2009 – 20 Januari 2017
Présidén Barack Obama
Saméméhna Dick Cheney
Sanggeusna Mike Pence
Sénator Amérika Sarikat
ti Delaware
Masa jabatan
3 Januari 1973 – 15 Januari 2009
Ngajabat bareng dengan Tom Carper
Saméméhna J. Caleb Boggs
Sanggeusna Ted Kaufman
Masa jabatan
1970–1972
Katerangan lian
Gumelar 20 Nopémber 1942 (1942-11-20) (yuswa 78)
Scranton, Pennsylvania
Partéy pulitik Demokrat
Pameget/istri Neilia Hunter (Meninggal; m. 1966 – 1972)
Jill Tracy Jacobs (menikah tahun 1977)
Murangkalih Joseph Biden III
Robert Hunter Biden
Naomi Christina Biden
Ashley Blazer Biden
Padumukan Wilmington, Delaware
Alma mater Universitas Delaware
Syracuse University College of Law
Profési Pengacara, Politikus
Ageman Katolik Roma
Tanda tangan
Ramatloka Senate office
VP campaign site
Senate campaign site
More detailed articles about Joe Biden
——————————
Obama–Biden campaign
Biden presidential primaries campaign, 2008
Presidential primaries campaign, 1988
Political positions  · Electoral history

Joseph Robinette Biden, Jr. (November 20, 1942) nyaéta Présidén Amérika Sarikat ka-46 sarta wakil présiden AS mangsa pamaréntahan Barack Obama taun 2009 - 2017.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg