Joe Biden

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Joe Biden (2013)

Joseph Robinette Biden, Jr. (November 20, 1942) nyaéta Wakil Présidén Amerika.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg