Joe Biden

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Joe Biden (2013)

Joseph Robinette Biden, Jr. (November 20, 1942) nyaéta Wakil Présidén Amerika.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg