Juniperus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Juniperus
Juniperus osteosperma 1.jpg
Juniperus osteosperma
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Divisi:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Juniperus

Spésiés

Tingali téks

Juniperus mangrupakeun tangkal koniferous jeung shrub dina genus kulawarga cypress Cupressaceae. Gumantung kana sudut pandang taksonomi, antara 50 jeung 67 spésiés juniper disebarkeun sacara lega di sakuliah Hémisfér Kalér, ti Arktik, kidul nepi ka Afrika tropis, sapanjang bagian kulon, tengah jeung kidul Asia, wétan nepi ka wétan Tibet di Dunya Kuna, sarta di. pagunungan Amérika Tengah.


Nulis.jpg