Junqali

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Junqali
جونقلي
Jonglei
Nagara Bagian
South Sudan Lucy digger.jpg
Lokasi Junqali di Sudan Kidul
Lokasi Junqali di Sudan Kidul
Koordinat: 7°24′N 32°4′E / 7.400°N 32.067°E / 7.400; 32.067Koordinat: 7°24′N 32°4′E / 7.400°N 32.067°E / 7.400; 32.067
Nagara Bandéra Sudan Kidul Sudan Kidul
Wewengkon Nil Hulu Raya
Jumlah kabupatén: 11
Ibu kota Bor
Pamaréntahan
 • Gubernur Kuol Manyang Juuk (SPLM)
Aréa
 • Total 122.581 km2 (47,329 sq mi)
Populasi (2010[1])
 • Total 1.443.500
 • Dénsitas 12/km2 (30/sq mi)
Zona wanci EAT (UTC+3)

Junqali, atanapi Jonglei, Junglei, Jungoli, nyaéta salah sahiji ti 10 nagara bagian di Sudan Kidul. Nagara bagian ieu mangrupa nagara bagian anu panglegana di Sudan Kidul, kalawan lega 122.581 km2[1]. Bor mangrupa ibu kota nagara bagian ieu.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b "Statistical Yearbook for Southern Sudan 2010" (PDF). Southern Sudan Centre for Census, Statistics and Evaluation. Diakses tanggal 2012-06-01. 

Citakan:States of South Sudan Citakan:Jonglei