Junqali

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Junqali
جونقلي
Jonglei
Nagara Bagian
South Sudan Lucy digger.jpg
Lokasi Junqali di Sudan Kidul
Lokasi Junqali di Sudan Kidul
Koordinat: 7°24′N 32°4′E / 7.400°N 32.067°E / 7.400; 32.067Koordinat: 7°24′N 32°4′E / 7.400°N 32.067°E / 7.400; 32.067
Nagara Bandéra Sudan Kidul Sudan Kidul
Wewengkon Nil Hulu Raya
Jumlah kabupatén: 11
Ibu kota Bor
Government
 • Gubernur Kuol Manyang Juuk (SPLM)
Aréa
 • Total 122.581 km2 (47,329 sq mi)
Populasi (2010[1])
 • Total 1.443.500
 • Dénsitas 12/km2 (30/sq mi)
Time zone EAT (UTC+3)

Junqali, atanapi Jonglei, Junglei, Jungoli, nyaéta salasahiji ti 10 nagara bagian di Sudan Kidul. Nagara bagian ieu mangrupa nagara bagian anu panglegana di Sudan Kidul, kalawan lega 122.581 km2[1]. Bor mangrupa ibu kota nagara bagian ieu.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b "Statistical Yearbook for Southern Sudan 2010". Southern Sudan Centre for Census, Statistics and Evaluation. Diakses pada 1 Juni 2012. 

Citakan:States of South Sudan Citakan:Jonglei