Juntinyuat, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Juntiyuat, Indramayu)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Juntinyuat

Peta lokasi Kacamatan Juntinyuat
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Juntinyuat nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Indramayu, Jawa Barat

Lambang Indramayu.jpg

Kacamatan: Anjatan | Arahan | Balongan | Bangodua | Bongas | Cantigi | Cikedung | Gabuswétan | Gantar | Haurgeulis | Indramayu | Jatibarang | Juntiyuat | Kandanghaur | Karangampél | Kedokan Bunder | Kertasemaya | Krangkéng | Kroya | Léléa | Lohbener | Losarang | Sindang | Sliyeg | Sukagumiwang | Sukra | Trisi | Widasari



Nuvola filesystems folder home.png