Kalapanunggal, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Kalapa Nunggal, Sukabumi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kalapa Nunggal

Peta lokasi Kacamatan Kalapa Nunggal
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Kalapa Nunggal nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]



Nuvola filesystems folder home.png