Kalapanunggal, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Kalapa Nunggal, Sukabumi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalapa Nunggal
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténSukabumi
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.02.18

Kalapa Nunggal nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]