Kalepatan Putra Dosana Ibu Rama

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalepatan Putra Dosana Ibu Rama  
PanulisJoehana
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunCupumanik
Kaping dimedalkeun2009

Kalepatan Putra Dosana Ibu Rama nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Joehana. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2009 ku penerbit Cupumanik.


Nulis.jpg