Kalepatan Putra Dosana Ibu Rama

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalepatan Putra Dosana Ibu Rama  
Panulis Joehana
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Cupumanik
Kaping dimedalkeun 2009

Kalepatan Putra Dosana Ibu Rama nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Joehana. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2009 ku penerbit Cupumanik.


Nulis.jpg