Lompat ke isi

Kaligangsa Wétan, Brebes, Brebes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kaligangsa Wétan
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Kaligangsa Wétan
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
KacamatanBrebes

Kaligangsa Wétan nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Brebes, Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)