Lompat ke isi

Kalijaran, Karanganyar, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kalijaran
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Kalijaran
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKaranganyar

Kalijaran nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Karanganyar, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)